A szalagfüggönyöket árnyékolásra és függöny helyett is használhatjuk. Egyszerűek, mutatósak és felöltöztetik és megszépítik környezetüket. Nagyon sokféle szín és többféle minőség áll rendelkezésünkre. Az árak is ennek megfelelően változnak. Vannak vékonyabb textilek egyszerű szövéssel, vagy bonyolultabb mintával ellátott lamellák. Aki teljesen fényzáró textilű szalagfüggönyt szeretne, semmi baj, megkaphatja. Olyan nagy a választékunk, hogy igencsak nehéz döntés elé állítjuk megrendelőinket a választást illetően. Vajon milyen színt szeressünk? Rajtunk múlik, a döntés a miénk. Nincs akadálya képzeletünk szárnyalásának, hiszen olyan bőséges a színskála, hogy a szivárvány színei meg sem közelítik választékunkat.

Bézs szalagfüggöny

Ha azt szeretnénk, hogy meleg színekkel dobjuk fel a hangulatot, akkor ennek megfelelően válasszunk textilt, de ha a rózsaszínre esküszünk, akkor ennek sincs akadálya, hiszen cégünk garantálja a legszebb és legjobb termékeket az Önök számára. Nincs megoldatlan kérés, nincs megoldatlan álom, mert mi azért dolgozunk, hogy teljesítsük a legvadabb elképzelésüket is. Kiállításokra, bemutatókra járunk, hogy elhozzuk a legújabb, legszebb anyagokat és bemutathassuk Önöknek megkönnyítve,, hogy választásuk minél teljesebb és különlegesebb legyen. Szeretnénk, hogy mindenki elégedett legyen, és boldogan vegye birtokba az áhított szalagfüggöny által megteremtett csodás, színes, beszűrődő fényjátékban fürdő lakását, irodáját vagy egyéb helységét. Ez a célunk, mert az elégedett, boldog vevő nekünk nagyon fontos.

A szalagfüggönyök árait a lamellák textiljei határozzák meg elsősorban. Az egyszerűbb szövésű vékonyabb anyagúak olcsóbbak, mint a bonyolultabb szövésű vastagabb textúrájú lamellák. A teljesen fényzáró szalagfüggönyök a legdrágábbak. A karnisok ára minden megrendelt szalagfüggöny esetén azonos összegbe kerül m-enként. A ferde szalagfüggönyök esetén minden akasztóra egy un. kardánt kell felszerelni, ami kissé megnöveli az árat. A minőségben igyekszünk az összes szalagfüggöny textiljeiben csúcsminőségű anyagokat biztosítani megrendelőinknek az adott kategóriában, hiszen az olcsóbb szalagfüggönyök is rendkívül mutatósak feltűnőek lehetnek.