Bemutatkozás

Az Euroland Kft. 1991-ben váltott kisiparból gazdasági társasággá. Az árnyékolástechnika vált kezdetektől a fő tevékenységgé, de a saját gyártmányú alkatrészek és alapanyagok gyártása fokozatosan nagyobb hangsúlyt kapott cégünk életében. A „nyugat-európai minőség kelet-európai árakon” mottó cégünk egész működését átitatta. Tehettük ezt főleg azért, mert a mérnöki leleményességgel folyamatosan balanszírozni tudtuk a rendelkezésünkre álló géppark és alapanyag szerényebb mivoltát. Jelenleg már városi legendává fejlődött az a tény, hogy miközben beköszöntött a 2008-as válság, mi a legnagyobb fejlesztésbe kezdtünk. A gépi gyártó-kapacitásunkat megtízszereztük. A véletlen, vagy talán nem is annyira, de a Szalag és Zsinór Gyár, mint a kötél, zsinór, szalag és hevedergyártás zászlóshajója ez időszakban becsődült. Sok termékünk az árnyékolástechnika területén használatos, de sok más iparág használja a termékeinket. A kor kihívásának megfelelve a legújabb trend a napvitorla, az árnyékolástechnikai termékeink széles palettáján.

Mivel mérnökeink rendszeresen látogatják a szakmai világkiállításokat, első kézből értesülünk az árnyékolástechnika fejlődési trendjéről, így idejekorán meg tudtuk kezdeni a napvitorla gyártását. A látszatra egyszerű szerkezet, a fix napvitorla, igen sok szakmai kihívást jelent olyanoknak, akik még ilyent nem gyártottak. Több évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy megismerhessük a napvitorlák gyártásának technológiáját, a napvitorlák tervezésének minden csínját-bínját. Ma már tudjuk évekkel megelőztük az országunkban lévő napvitorla gyártókat. A jó minőség és elegendő napvitorla gyártói kapacitás okán, jelentőssé vált a viszonteladóink egyre bővülő tábora. A termékeink felölelik a fix, kézi és motoros napvitorlák minden vállfaját.

Oktatás, szakmai képzés

Cégünk kiemelt fontossággal kezelte megalakulása óta a szakmai oktatást. A 90-es években a Magyar Iparszövetséggel karöltve végeztük az ifjúság és a fejlődni vágyó felnőtt szakemberek továbbképzését. Miután megalakult az új képzési rendszer (OKJ), az akkori Oktatási Minisztériumban az Árnyékolástechnikai szerelő képzés tananyagának és vizsgaanyagának kidolgozásában vettünk részt, majd az országban elsőnek mi kezdtük meg az árnyékolástechnikai szerelők oktatását. Ezen időszakban vált nyilvánvalóvá, hogy az árnyékolástechnikai szerelő és nyílászáró szerelő szakma összefolyni látszik. Kezdeményezésünkre, és aktív részvételünkkel a minisztérium létrehozta a „Nyílászáró és árnyékolástechnikai szerelő” egyesített szakképzést, melyet gyakorlatilag mi végzünk az egész országban. Eddig kb. 800 kolléga végezte el ezt a tanfolyamot. A tanfolyam elvégése után a hazai OKJ bizonyítván mellé nemzetközi Europass bizonyítványt is tudunk biztosítani a végzett hallgatóknak.

Ha Ön stílusos és praktikus megoldást keres otthona vagy irodája ablakaira, akkor nálunk megtalálja a tökéletes választ: szalagfüggöny gyártás és szerelés terén vagyunk a szakértők. Minőségi anyagok, egyedi tervezés és precíz szerelés jellemzi szolgáltatásainkat, hogy az Ön elvárásainak maximálisan megfeleljünk.

Miért válassza szalagfüggönyeinket és szolgáltatásainkat?

1. Minőség és Tartósság: Szalagfüggönyeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, így hosszú éveken át szolgálják Önt. Választékunkban megtalálhatók a legújabb divatirányzatoknak megfelelő színek és minták is.

2. Egyedi Tervezés: Szakértő tervezőink segítségével egyedi szalagfüggönyt alkothat, amely tökéletesen illeszkedik otthona stílusához és igényeihez. Személyre szabott megoldásokat kínálunk, hogy valóra váltsuk elképzeléseit.

3. Precíz Szerelés: Tapasztalt szakembereink gondoskodnak a szalagfüggönyök precíz és biztonságos felszereléséről. A pontos munkavégzés és a részletekre való odafigyelés garancia a kifogástalan eredményre.

Miért fontos a Szalagfüggönyök használata?

A szalagfüggönyök nemcsak esztétikusak, hanem praktikusak is. Szabályozhatják a fény bejutását, növeli a magánélet védelmét, és hozzájárulhatnak az energiatakarékossághoz is.

Válassza az Euroland Kft.-t- A Szakértőket, akikre számíthat!

Ha szeretné feldobni otthona vagy irodája atmoszféráját, és mindezt minőségi szalagfüggönyökkel szeretné elérni, akkor válasszon minket. Garantáljuk, hogy nálunk megtalálja a tökéletes megoldást az ablakainak díszítésére és szabályozására.

Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba még ma, és kezdje el álmai szalagfüggönyének tervezését és gyártását!

Céges adatok

EuroLand Ipari és Kereskedelmi Kft.

Telephelyek, lerakatok:
Viszonteladói lerakat: 1136 Budapest, Hollán E. 31.
Iroda: 7635 Pécs Bálicsi út 22.
Gyártás és üzem: 7628 Pécs, Józsefháza 18.

Telefon: 06-1-490-0200
Telefon: 06-1-490-0220
Telefon: 06-72-250-000

Adószám: 14001949-2-02
Cégjegyzékszám: 02-09-071575
Statisztikai számjel: 14001949-4534-113-02
Uniós adószám: HU14001949
IBAN: HU02 50800111-11112813-00000000
Építőipari kivitelezői regisztrációs szám: 25A38864